Peruanska Maca Mnenja, komentarji

, , Leave a comment

Kaj je Peruanska Maca?

Peruanska Macaje korenina, ki raste v Peruju. Je ena izmed najvišje rastočih rastlin. Ima številne, za zdravje koristne lastnosti. Maca vsebuje veliko količino ogljikovih hidratov, amino kislin in mineralov kot so kalcij, cink, železo, magnezij, fosfor pa tudi vitamine, kot so vitamin E, C, B12, B2, in B1. Rastlina prav tako vsebuje glikozide. Kot prehranski dodatek ima korenina velik toničen učinek na biokemično delovanje vašega telesa.

Posamezniki lahko pridobijo Maca korenino tudi v obliki kapsul ali izvlečkov pri vodilnih lekarnah na spletu. Na voljo je v različnih barvah, vključno z vijolično, belo in črno. Maca je enostavno dostopna in služi kot koristni medicinski dodatek, brez dokazanih stranskih učinkov. Priporočena je s strani vodilnih zdravnikov po vsem svetu.

Njena pomembnejša hranila pomagajo pri ohranjanju hormonskega ravnovesja moških in žensk vseh starosti. Vzpodbuja in prehranjuje celoten endokrini sistem.

Kako Peruanska Maca deluje?

Za vsakogar, ki ima pojemajoč spolni nagon, premenstrualne simptome, nizko število spremijev v ejakulatu, menopavzo, neplodnost in podobne simptome, priporočamo obisk zdravnika in posvet glede priporočenega odmerka Mace. Poleg omenjenih simptomov Maca pomaga tudi vsem tistim, ki trpijo zaradi stresa, saj nadledvični žlezi nudi pomoč in podporo pri proizvodnji večjih količin adrenalina v času stresa.

Sestavine Peruanska Maca?

Torej, kaj točno je Maca? Od vseh je tukaj je opisan le delež vseh sestavin v korenini Mace, ki so potrebne pri popravljalnih procesih znotraj telesa: ogljikovi hidrati, amino kisline, cink, kalij, kalcij in vitamini, kot so vitamin E, C, B12, B2, in B. Za posameznike, ki potrebujejo neranljivo telesno ogrodje, vsebuje veliko vitamina C, pa tudi beljakovine za dobro delovanje mišic. Ker gre za korenino je vlaken v izobilju, vsebuje pa tudi osnovne nenasičene maščobe, ki pomagajo pri miselnem delu.

Peruanska Maca: Navodila za uporabo

Koren se je že od nekdaj uporablja za več namenov. Uporaba in prednosti uporabe za zdravje se pri moških in ženskah lahko razlikujejo. Naprimer, izdelek ženskam pomaga pri lajšanju simptomov menopavze in PMS. Pri večini žensk je opazen dramatičen upad vročinskih navalov. Večina moških izdelek uporablja za povečanje plodnosti z povečanjem libida. Izdelek je torej uporaben tako za ženske in moške. Znano je, da znatno poveča libido in spolni nagon. Poveča tudi vašo vzdržljivost, energijo in dobro počutje. Korenina se v zadnjem času uporablja kot odlična alternativa anaboličnim steroidom tistim, ki bi radi dosegli mišično hipertrofijo, pa tudi atletom.

Kje lahko kupite Peruanska Macav Sloveniji?

Izdelek lahko kupite v Nemčiji, na uradni spletni strani.  Izdelek ima razumno ceno.

 Cene Peruanska Maca

Povprečna cena za ta prehrambeni dodatek je 999 {valuta}. Cena je odvisna od količine izdelka.

Ocena Peruanska Maca in mnenje uporabnikov

Veliko športnikov je seznanjenih s Peruanska Macain njenimi vplivi na njihovo telesno zmogljivost med tekmami. Tudi zdravniki se zavedajo koristi za športnike, saj je izdelek podpora pri rasti mišic.  Ljudje v Peruju  Maco v prahu uporabljajo že več generacij  in jo dodajajo v svoje najljubše recepte, pijače , ter jo celo potresajo na vrh že pripravljene hrane. Priporočena količina Mace na osebo je uporaba čajne do jedilne žlice na dan. Velja kot varna za uporabo, saj je naravna in nikoli ni bilo znano, da bi imela toksične stranske učinke. Kot vedno, če niste prepričani glede uporabe in odmerka, se najprej posvetujte s svojim zdravnikom.

Njena pomembnejša hranila pomagajo pri ohranjanju hormonskega ravnovesja moških in žensk vseh starosti. Vzpodbuja in prehranjuje celoten endokrini sistem. Izboljšuje posameznikov občutek za fizično in čustveno dobro počutje. Poveča fizično energijo in dnevno vzdržljivost. Pa še to, pomaga pri libidu in dosegu maksimalne spolne funkcije pri moških in ženskah. Vredu, vredu ne bomo vas več dražili. Govorim o super hrani, imenovani peruvijska Maca ali organska surova Maca v prahu.

Mnenja, komentarji Peruanska Maca

Amanda

To je najboljši dodatek, ki sem ga kdajkoli uporabljala. Pomagal mi je pri rešitvi težav z hormonskim neravnovesjem. Kakorkoli že, prednosti Mace se ne končajo samo tukaj… Prav tako je znano, da pomaga pri dosegi zrelosti in samozavesti pri ženskah. Izdelek bi ocenila s petimi zvezdicami.

Jackson

Maca mi je pomagala pri rešitvi težav s pomanjkanjem libida. V svojem zakonu nisem užival, prav zaradi pomanjkanja libida.  Ta dodatek mi je zelo pomagal. Pomaga in vzpodbuja celoten endokrini sistem. Na tak način mi je pomagal pri izboljšanju telesnega in čustvenega počutja. Povečuje telesno energijo in dnevno vzdržljivost. Poleg tega pomaga še pri libido in maksimalni spolni funkciji pri moških. Izdelek je prehransko dopolnilo, narejeno za podporo in dosego optimalnega zdravja. Če bi ga moral oceniti,  bi mu dal pet zvezdic.

Zaključek

Maca je pripročljiva tudi za vse tiste, ki so depresivni, trpijo zaradi utrujenosti in nespečnosti, imajo akne, pa tudi pri številnih drugih boleznih, povezanimi z hormonskim neravnovesjem. Pri uporabi Mace kot izdelka za reševanje teh težav ni nobenih znanih in neželenih stranskih učinkov.

Ko so Maco testirali na živalih, so rezultati pokazal, da so le te imele več energije in vzdžjivosti. Rezultati ne presenečajo, saj je Maca  polna  veliko kalcija in bogatih hranil, kot so kalij, nekatere beljakovine, maščobne kisline in ogljikovi hidrati. Del Mace, ki ji daje učinke afrodizijaka je sestavljen iz  dveh spojin, imenovanih macamidi in macaeni.

Za vse, ki imajo pojemajoč spolni nagon, premenstrualne simptome, nizko število spremijev v ejakulatu, menopavzo, neplodnost in podobne simptome, priporočamo obisk zdravnika in posvet glede priporočenega odmerka Mace. Poleg omenjenih simptomov Maca pomaga tudi vsem tistim, ki trpijo zaradi stresa, saj nadledvični žlezi nudi pomoč in podporo pri proizvodnji večjih količin adrenalina v času stresa.

 

 

Leave a Reply